Joe (XSLIKT) x Odie

fik 5 skønne hvalpe d. 8. august 2013.

(If you have interest in this page and would like translation, please contact us dandedoes@gmail.com)

8. august 2013
Efter lidt dramatik (læs nærmere på vores blog) ligger Odie nu og slapper af med sine nye 4 døtre og to sønner.


Fremover vil jeg lægge alle billeder op i flg. album:

https://picasaweb.google.com/116303501665549100417/DANDeDOESGKuldFDtD882013?noredirect=1

En lille
konkurrence
mens vi
venter.
Vind 12 kg hundefoder - KINGSMOOR Pure med hestekød!

Har du et bud på hvor mange hvalpe Odie får, og hvordan mon fordelingen af hanner og tæver bliver, så kan du blive den heldige vinder af 12 kg KINGSMOOR Pure med hestekød, som er Odie's (og de øvrige hundes) absolutte favorit hundefoder. Læs mere om de gode produkter fra Kingsmoor her.

Vinderen bliver trukket senest en uge efter fødslen.

Konkurrencen er slut, og vinderen blev: Erik Brach. Stort tillykke til Erik som nu kan fodre sin Snautzer med Kingsmoor hestekød.

31. juli 2013 Så er der mælk i Odie's patter, så om 1,5 uge føder hun sine "Jodier".

The milk is running in Odie's tits so 1,5 weeks more and she will deliver her "Joedies".

25. juli 2013 Vi mærker liv i maven på Odie.
23. juli 2013 Odie har nu fået en glubbende appetit. Hun sluger sin mad, og samtidig har hun fået en helt tosset lyst til at spise trafkdræbte snegle, mus, stålorm m.m. når vi går tur langs landevejen. Også herhjemme leder hun intensivt efter indtørrede snegle m.m. Underligt...
Hun døjer med den varme sommer, og den forøgede kropsvægt generer hende mærkbart. Vi ønsker jo at holde hende i god fysisk form inden fødslen, så vi går en del små ture, men selv de små ture er nu for meget for hende, og efter bare 100 m stopper hun op og gider ikke mere.
13. juni 2013 Odie har fået sin gamle appetit tilbage, og samtidig lægger hun sig tydeligt ud, specielt over ryggen.
26. juni 2013 To dage senere end da Odie ventede sit F-kuld, og 2 dage tidligere end da hun ventede sit E-kuld, fik Odie morgenkvalme i morges ;o
Så nu er vi mere rolige, da det ser ud til at hun følger det rette mønster for at hun er med hvalpe under udvikling.
22. juni 2013 Hormonerne har helt klart ændret Odie's adfærd. Hun hviler mere og har absolut ikke den store lyst til fysisk udfoldelser som fx træning. hun bliver dog holdt i form med lange gåture.
Hun virker afslappet og rolig, og ser ud til at trives, mens de små "Joedier" vokser i hendes mave.
11. juni 2013
Første forsøg på en parring blev heldigvis en succes. Begge hunde var glade og villige (specielt Odie), og efter de havde leget i næsten 1,5 time parrede de. Nu venter vi en dag, før vi igen lader dem mødes så vi får to parringer. Så skal der "bare" ventes til en gang i august når Odie forventes at føde et flot kuld sunde, raske, aktive og fjolle-glade Schapendoes.
26. maj 2013 Odie kommer i løbetid næsten 2 mdr. før normalt. Hun har nu i snart 8 år kommet i løbetid 2 gange i året nærmest på klokkeslet, men i år valgte hun at komme i løbetid meget tidligere end normalt, hvilket får store konsekvenser for hendes sports-karrierer. På trods af at hun har kvalificeret sig til DKKs Kreds Danmarks-mesterskab i rally ekspert-klassen kan hun nu ikke deltage. Hun kan heller ikke deltage i Dansk Schapendoes Klubs ESS hvor hun afgjort også var en af favoritterne...
Nu ser vi frem mod en parring ca. 11. juni. En forventet fødsel ca. d. 10. august, og hvalpe som skal ud til deres nye hjem ca. 9. oktober.
23. maj 2013 Så fik Odie undersøgt sine øjne for evt. arvelige sygdomme, og der var selvfølgelig intet i vejen, tværtimod syntes eleven at Odie havde "smukke øjne".
April 2013 Har gået en tur med et par hanhunde som også kan komme i betragtning i forbindelse med næste parring.

Det er Flik-Flak til venstre og Joe til højre.

Fra Odie's opdræter i Holland, har vi også fået anbefalet en anden mulig han.

I næste weekend skal vi så møde en dansk hund, som vi har kendt i nogle år, men nu vil vi se på ham som muligt emne til næste kuld.

November 2012 Vi kørte til Holland for at møde nogle mulige hanhunde, som umiddelbart virkede interessante
ud fra stamtavler og det vi har hørt fra venner og bekendte. Samtidig deltog Dingle og Flik-Flak i den hollandske kampion clubmatch som er en årlig hundeudstilling kun for Schapendoes fra hele Europa.


Efter udstillingen var der fremvisning af hanner som stilles til rådighed for avl.
Der var også et par interessante emner imellem, men vi har god tid til at vælge den helt rigtige far
til næste kuld (og forhåbentlig også min næste hvalp).

Tilbage til forsiden